×

Meteen ter zake?

Vergelijk gratis meerdere offertes

zonnepanelen-leggen.be

Vergelijk gratis meerdere offertes

Q-Cells zonnepanelen

Q-Cells is een Duitse producent van zonnepanelen, met hoofdkantoor in Thalheim (Duitsland). Q-Cells is één van de wereldspelers op de markt van de zonnepanelen. In 2011 vroeg het bedrijf het faillissement aan, maar het maakte een doorstart. Sindsdien maakt het deel uit van de Hanwha Group, en behoort het opnieuw tot de wereldtop. De voornaamste afzetmarkten zijn tegenwoordig Europa en Japan.

In het assortiment van Q-Cells vinden we twee series zonnepanelen op basis van polykristallijne zonnecellen. Hoewel Q-Cells nu tot de Hanwha Group behoort, is de hoog aangeschreven Duitse technologie nog steeds aanwezig. Bovendien wordt op alle producten een garantie van 12 jaar gegeven.

ProductTypeLengteBreedteDikteGewicht
Q.PLUS-G4Polykristallijn1670 mm1000 mm32 mm18,8 kg
Q.PRO-G4Polykristallijn1670 mm1000 mm32 mm18,8 kg

Benieuwd hoeveel je kan besparen door prijzen te vergelijken?

Zonnepanelen laten plaatsen? Vraag prijzen op!

Geen zin om zelf een specialist te zoeken? Wij doen het voor jou!

Nooit meer betalen voor je elektriciteit!

Benieuwd naar het tarief van een professionele installateur?

Vergelijk prijzen van professionele installateurs in je regio

Vraag gratis offertes aan en vergelijk prijzen

Vergelijk offertes, en ontdek hoeveel je kan besparen!

Van plan om een zonnepanelen installatie op je dak te plaatsen, maar geen idee hoe je moet beginnen? Laat je bijstaan door een professionele installateur. Vraag snel meerdere offertes aan, en vergelijk prijzen.

Vergelijk tot 4 offertes
100% Gratis
Geen aankoopverplichting
Bespaar tot duizenden euro's
zonnepanelen-specialist

aanvraag starten


Q.PLUS-G4

De Q.PLUS-G4 is een module op basis van 60 polykristallijn zonnecellen. Q Cells maakt gebruik van de eigen ontwikkelde en innovatieve Q.antum technologie, die ontworpen is om de beste performantie te verkrijgen in alle omstandigheden. De Q.PLUS-G4 presteert goed op zowel zonnige dagen als op bewolkte dagen. Dankzij zijn compacte afmetingen en zijn hoge piekvermogen kan de Q.PLUS-G4 op residentiële en op industriële daken geplaatst worden. Samen met een rendement van 16,8%, één van de hoogste in de markt voor zonnepanelen van zijn soort, maakt van de Q.PLUS-G4 een heel populair zonnepaneel bij een breed publiek.

Q.PLUS-G4

ModuleTypeToepassingPiekvermogen# cellenRendement
Q.PLUS-G4 270Polykristallijn🏠 / 🏢270 W6016,2%
Q.PLUS-G4 275Polykristallijn🏠 / 🏢275 W6016,5%
Q.PLUS-G4 280Polykristallijn🏠 / 🏢280 W6016,8%

Q.PRO-G4

De Q.PRO-G4 is iets minder krachtig dan de Q.PLUS-G4, maar heeft niettemin veel van de goede eigenschappen van de Q.PLUS-G4. Zo is het een heel veelzijdig zonnepaneel, dat dankzij zijn compacte houding en zijn maximale vermogen tot 265 W in vele projecten kan ingezet worden. Zowel bij residentiële daken als bij industriële daken wordt vaak voor de Q.PLUS-G4 gekozen. Deze module is vrij licht qua gewicht, maar daarnaast toch vrij stevig om zware weersomstandigheden aan te kunnen. Ook de Q.PRO-G4 behaalt een hoog rendement voor een zonnepaneel van zijn soort. AL is dit rendement met maximum 15,9% toch iets lager dan dat van de Q.PLUS-G4.

Q.PRO-G4

ModuleTypeToepassingPiekvermogen# cellenRendement
Q.PRO-G4 255Polykristallijn🏠 / 🏢255 W6015,3%
Q.PRO-G4 260Polykristallijn🏠 / 🏢260 W6015,6%
Q.PRO-G4 265Polykristallijn🏠 / 🏢265 W6015,9%

Gratis offertes: Vergelijk prijzen voor het plaatsen van zonnepanelen

Graag je elektriciteitsfactuur verlagen door zonnepanelen te plaatsen? Prima zo! Wij helpen je hierbij! Door gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, kan je prijzen vergelijken, en zo je installatie aan de goedkoopste prijs laten plaatsen.

Alle offertes zijn volledig gratis en vrijblijvend.


zonnepanelen specialist
Vergelijk tot 4 offertes
100% Gratis
Geen aankoopverplichting
Bespaar tot 35%

Bereken zelf uw rendement
Vind een geschikte module
Ontdek onze blog